Argitoidud

Wasabi-lõhe riisinuudlitega

Keskmine hinne: 3.81 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Wasabi, mida nimetatakse ka Jaapani mädarõikaks, lisab glasuurile särtsu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega õli hulka sinep ja wasabi ning pintselda sellega lõhetükid. Prae mõlemalt poolt soovitud küpsuseni.
2. Vala nuudlitele keev vesi ning lase seista 10 minutit ehk kuni need on pehmed. Nõruta.
3. Sega sojakaste, suhkur ja äädikas ühtlaseks, lisa peeneks hakitud tšilli ja mündilehed ning lase mõni minut maitsestuda. Serveeri kastet nuudlite ja kalalõiguga. Puista peale mündilehti ja peeneks hakitud tšillit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
gh 18.veeb 2014 19:11
Kaste oli minu maitse jaoks natuke liiga magus, aga muidu superhea ja kiire toit. Kindlasti üks meie pere lemmikuid.
1