Argitoidud

Tabbouleh

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lähis-Idast pärit salat on valmistatud sealkandis põhitoiduaineks olevast bulgurist. Bulgur on auruga töödeldud, kuivatatud ja purustatud valgu- ja süsivesikurikas nisutang. Serveeri taboulehhi salatina või liha- ja kalaroogade juurde. Sarnase roa võid valmistada ka nisutangudest või kuskussist.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda bulgur vastavalt pakendil olevale õpetusele, nõruta ja vala üle külma veega. Nõruta hästi. Haki sibulad, küüslauk ja ürdid. Tee tomatitele peale ristlõige ja pressi seemned ja ülemäärane vedelik välja. Lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja tükelda kurk. Sega bulgur, sibulad, kurk, hakitud ürdid, küüslauk ja tomatikuubikud. Maitsesta sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga. Sega hästi läbi ja lase maitsestuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AGA 01.veeb 2015 22:28
Aga kuhu jääb petersell? see on selle salati kõige tähtsam sell ;) muide...
asd 20.apr 2013 19:39
Selle toidu nimi peaks olema Tabbouleh, mitte Taboulehh.
1