Argitoidud

Kana-tatrahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tatar ja sellel haudunud kanafilee moodustavad kerge ja tervisliku roa.
Kogus: 4 portsjonit
Vasarda kanafileed õrnalt õhukeseks. Maitsesta soola ja pipraga. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Koori ja haki sibul. Kuumuta kastruli põhjas õlis klaasjaks. Lisa tatratangud ja hakitud küüslauk, kuumuta läbi. Vala juurde kuum kanapuljong. Hauta kaane all 15–20 minutit, kuni tatar on enam-vähem pehme. Sega hulka hakitud päikesekuivatatud tomatid ja tõsta peale pruunistatud kanafileed. Kuumuta viilutatud seened ja rosmariin õlis läbi, tõsta kanale. Hauta kaane all veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa