Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tangu-köögiviljapuder maasingiga

Argitoidud

Tangu-köögiviljapuder maasingiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mulgi pudrust inspireeritud keedus sisaldab ka rohkelt juurvilja. Pudru võid teha ka kruupidega. Siis nõuab see pikemat hautamisaega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
750 g Kartul
200 g Porgand
200 g Pastinaak
1 kuni 1.5 l Vesi
3 dl Odrakruup
2 tk Sibul
150 g Maasuitsusink
Sool
Petersell
Koori ja tükelda kartulid, porgandid ja pastinaak. Pane soolaga maitsestatud keeva vette keema. Lisa köögiviljale pestud kruubid, ära sega. Hauta 45 minutit ehk kuni kõik ained on hästi pehmed. Sega puder
ühtlaseks ja maitsesta soolaga. Pruunista tükeldatud sink. Prae samal pannil hakitud sibulad läbipaistvaks. Serveeri putru sibula ja singiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes