Argitoidud

Tangu-köögiviljapuder maasingiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mulgi pudrust inspireeritud keedus sisaldab ka rohkelt juurvilja. Pudru võid teha ka kruupidega. Siis nõuab see pikemat hautamisaega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda kartulid, porgandid ja pastinaak. Pane soolaga maitsestatud keeva vette keema. Lisa köögiviljale pestud kruubid, ära sega. Hauta 45 minutit ehk kuni kõik ained on hästi pehmed. Sega puder
ühtlaseks ja maitsesta soolaga. Pruunista tükeldatud sink. Prae samal pannil hakitud sibulad läbipaistvaks. Serveeri putru sibula ja singiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa