Argitoidud

Hiina kapsa ja juurselleri supp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hea enesetunde road Autor: Tiina Lebane
Juurseller annab kergele köögiviljasupile mõnusalt pähklise maitse, koor aga pehmust ja toekust. Lahe ja maitsev supp kevadõhtuks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda sibulad, juurseller ja kartulid ning hauta mõni minut potis võis. Lisa keev vesi ja keeda köögivilju, kuni need on pehmed. Vahepeal haki hiina kapsas ribadeks ja hauta teises kastrulis kuuma õliga pehmeks.
Püreeri supp saumikseriga. Lisa kohvikoor ja maitseained, kuumuta keemiseni ning lisa supile siis hiina kapsas. Serveerimisel kaunista hernevõrsete ja/või peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa