Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Panniroog tatra ja kanahakklihaga

Argitoidud

Panniroog tatra ja kanahakklihaga

Pille Enden Hea enesetunde road
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Tatar kui rohkelt mineraal-ja kiudaineid sisaldav teravili on kergesti seeditav ning koos kanalihaga saab sellest ka kõrge valgusisaldusega roa.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 dl Tatar
5 dl Kanapuljong
Sool
Must pipar
0.5 tl Tüümian (kuivatatud)
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 sl Oliiviõli
100 g Seened
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tk Porgand (suur)
300 g Kanahakkliha
6 tk Tomat (päikesekuivatatud)
200 g Spinat
0.5 dl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Kuumuta puljong keemiseni. Lisa tatar, maitsesta soola, pipra, tüümiani ja muskaapähkliga ning hauta umbes veerand tundi. Keera kuumus maha ja lase veel 5 minutit kaane all podiseda. Samal ajal viiluta seened, koori ja haki sibul ja küüslauk. Koori porgand ja lõika kuubikuteks. Kuumuta tükeldatud köögivilju ja kanahakkliha pannil õlis 5-7 minutit. Nõruta tomatid, haki ja lisa köögiviljadele. Sega hulka spinatilehed ja riivjuust ning hauta kõike veel 2-3 minutit. Lõpuks lisa tatar ja sega läbi. Viimistle maitse.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 18.apr 2013 09:26
Suured vabandused! Koostisained on retseptile nüüd lisatud.
külaline 17.apr 2013 16:58
Koostisained tuleb töökäigust järeldada?
elenora 17.apr 2013 16:48
Aga kus on koostisained?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes