Argitoidud

Panniroog tatra ja kanahakklihaga

Keskmine hinne: 3.34 Allikas: Hea enesetunde road Autor: Pille Enden
Tatar kui rohkelt mineraal-ja kiudaineid sisaldav teravili on kergesti seeditav ning koos kanalihaga saab sellest ka kõrge valgusisaldusega roa.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta puljong keemiseni. Lisa tatar, maitsesta soola, pipra, tüümiani ja muskaapähkliga ning hauta umbes veerand tundi. Keera kuumus maha ja lase veel 5 minutit kaane all podiseda. Samal ajal viiluta seened, koori ja haki sibul ja küüslauk. Koori porgand ja lõika kuubikuteks. Kuumuta tükeldatud köögivilju ja kanahakkliha pannil õlis 5-7 minutit. Nõruta tomatid, haki ja lisa köögiviljadele. Sega hulka spinatilehed ja riivjuust ning hauta kõike veel 2-3 minutit. Lõpuks lisa tatar ja sega läbi. Viimistle maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 18.apr 2013 09:26
Suured vabandused! Koostisained on retseptile nüüd lisatud.
külaline 17.apr 2013 16:58
Koostisained tuleb töökäigust järeldada?
elenora 17.apr 2013 16:48
Aga kus on koostisained?
1