Argitoidud

Paprika-kartulitortilja

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Lia Virkus
Serveeri tortiljat kas omaette kõhutäiteks või liha-vorstide kõrvale. Mõlemal moel on see kiire, maitsev ja hea roog.
Valmistusaeg: 20-40 min

20 min + 20 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Pese kartulid, koori ja lõika õhukesteks viiludeks. Hea oleks neid viilutada köögiviljalõikuri ehk mandoliiniga – sel moel saad kartuli imeõhukeseks ja see küpseb hästi läbi. Pese, poolita ja puhasta paprika seemnetest
ning lõika ribadeks.  Kuumuta kartuleid 7 minutit pannil oliiviõlis ja tõsta siis kõrvale. Kartulid peaksid
olema enam-vähem pehmed, aga veel mõnusalt krõmpsud. Nüüd kuumuta paprikat 4 minutit.
Klopi munad piimaga lahti ning maitsesta soola ja pipraga.
Lao küpsetuspaberiga vooderdatud malmpannile kihiti kartulid, paprika ja juust ning nirista peale muna-piimasegu. Küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit, kuni tortilja on läbi küpsenud ja kauni värviga. Kaunista basiilikulehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa