Argitoidud

Kurgi-õuna-sellerismuuti

Keskmine hinne: 2.97 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Sõõm värskendavaid maitseid mõjub lausa salati eest. Või serveeri jooki hoopis külma supina. Lisa kas jääkuubikuid või purustatud jääd ning hakitud murulauku. Samuti võid sellise segu sisse lõigata kurgi-, tomati- ja rediseviile.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Koori kurk ja lõika väiksemaks.
2. Koori õun, eemalda südamik ja lõika väiksemaks.
3. Lõika ka seller väiksemaks.
4. Aseta kõik komponendid kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks massiks.
5. Maitsesta kergelt musta pipraga ja serveeri koheselt.

SOOVITUS:
* Jogurti asemel võid lisada hoopis mahla, nt õuna- või viimarjamahla, sest need ei riku värvi ja on mõnusalt happelise maitsega.
* Serveeri koheselt, sest seistes võib jook hakata kihistuma ja vajab segamist.
* Maitse enne lisamist kurki, et see mõru ei oleks. Kurki tasub aga koorida põhjusel, et nii saad mahlakama ja pehmema maitsega tulemuse. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa