Argitoidud

Kalapakid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kiire ja tervislik õueeine meelepärase valge kalaga, aga miks mitte ka punase kalaga. Lisandiks sobivad hästi grillitud suvikõrvitsad-baklažaanid koos küüslaugukastmega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Määri fooliumitükid keskelt toasooja võiga, tõsta igaühele üks suurem filee või kaks väiksemat. Nirista peale pisut oliiviõli ja maitsesta kergelt soolaga. Jaga fileedele pesto, väiksemaks rebitud basiilikulehed ja tükeldatud tomatid. Jahvata peale musta pipart ja sulge pakid. Grilli 5–10 minutit, kuni kala on küps.
Lõika suvikõrvits ja baklažaan pikuti sektoriteks, pintselda oliiviõliga. Maitsesta soolaga. Grilli köögivilju igalt küljelt minuti jagu, jättes nad mõnusalt krõmpsuks. Serveeri grillitud köögivilju koos koosküüslaugukastmega kala kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa