Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõhe tilli, tüümiani ja sidruniga

Argitoidud

Lõhe tilli, tüümiani ja sidruniga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ananassi- ja sidrunimahlas marineerunud kala on hõrk ja kerge. Serveeri värske salati või riisiga.

kuni 20 min

+ külmikus 30 min + ahjus 10 min

Retsept
portsjonile
600 g Lõhefilee
2 dl Ananassimahl
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Valge pipar
4 vart Aedtill (noor)
4 oksa Tüümian (värske)
1 kuni 2 tk Sidrun
Tükelda lõhefilee neljaks. Sega ananassi- ja sidrunimahl ja pane sellesse lõhetükid, nahapool üleval, vähemalt pooleks tunniks seisma. Tõsta siis õliga määritud fooliumile, nahapool all. Raputa peale soola ja pipart, lisa tilli ja tüümianioks ning õhukesed sidruniviilud. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke