Argitoidud

Ürdine supp forelli või peekoniga

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kevadiselt kerge kreemine supp, millele ürdid annavad oma mõnusa maitse. Kala asemel võib serveerida ka näiteks krõbedaks praetud peekoniga. Ingveriga ei tasu liialdada, kuid selle aimatav maitse annab supile mõnusa nüansi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki ingver ja porru. Kuumuta poti põhjas õlis paar minutit. Kalla peale vesi ja lisa tükeldatud suvikõrvits, kartul ja ürdid. Keeda 20 min, kuni kõik on hästi pehme. Püreeri, sega hulka vahukoor ja maitsesta soolaga.
Lõika forellifilee ribadeks. Tõsta ribad supisse ja lase nõrgal tulel 3–5 min haududa, kuni kala on läbi küpsenud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
16.dets 2013 22:54
Kui vaid retsepti järgida, jääb supp väga vesiseks. Seetõttu lisasin lõpus veel puljongit, valget veini, pipart, veidi rohkem vahukoort kui retseptis. Vett lisasin vaid 1 l. Kui aga paksemat sorti püreesuppi soovida, piisab vast poolest liitrist.
Priit 30.mai 2013 19:44
Väga mõnus supp ja lihtne oli valmistada ka
1