Argitoidud

Makaronid nõgesepestoga

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Roog tõelistele gastrobotaanikutele. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees ja kurna.
2. Vala nõgesed kuuma veega üle, loputa koheselt külma veega ja kurna.
3. Püreesta nõgesed saumikseriga, niristades samal ajal massi hulka õli. Maitsesta segu soolaga.
4. Haki sibul ja prae kergelt.
5. Lisa pannile poolitatud kirsstomatid ja kuumuta läbi.
6. Lisa pannile keedetud makaronid ja nõgesekaste ning kuumuta.
7. Serveerimisel lisa roale soovi korral kuumas vees kupatatud kaarkollakud (umbrohuna põldude ja aedade ääres kasvav taim).

SOOVITUS:
* Pesto sisse sobib maitseks hästi küüslauk, samuti Parmesan. Viimast võid ka valmisroale riivida. 
* Mahlasust võid roale lisada valge veini või kanapuljongiga.
* Roa juurde sobivad hästi kodumaised ökomakaronid, mida on saadaval ka nõgesemaitsega. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa