Argitoidud

Külm nõgese-jogurtisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Esimesed õrnad nõgesed või taime ladvalehed on parimad. Neist teegi külmsuppi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Vala nõgesed kuuma veega üle, loputa koheselt külma veega ja kurna.
2. Tõsta kupatatud nõgesed koos jogurtiga kannmikserisse ja püreesta.
3. Maitsesta supp kergelt soolaga.
4. Serveerides lisa hakitud murulauku, tomati-, redise- ja kurgiviile.

SOOVITUS:
* Kasuta vaid noori nõgeselehti, mitte taime puitunud varsi.
* Supi sisse võid lisada ka muud umbrohtu, nt naati, millel on meeldivalt õrn maitse.
* Palaval suvepäeval võid saumikserisse lisada ka mõned jääkuubikud, saad tulemusena jahutavalt jäise supi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa