Argitoidud

Nõgese-kurgipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui armastad vähegi küüslauku, lisa pirkasse ka seda. Nõges täiendab siin küüslauku ja vastupidi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Rulli tainas õhemaks ja aseta vormi.
2. Vala nõgesed kuuma veega üle, loputa koheselt külma veega ja kurna ning haki.
3. Viiluta kurk õhukeseks ja laota koos nõgestega eelküpsetatud põhjale.
4. Puista peale riivitud juust.
5. Klopi muna rõõsa koorega lahti ja maisesta soola ning pipraga. Vala segu pirukale.
6. Haki till ja puista munasegule.
7. Küpseta 220 kraadi juurest umbes viis minutit, seejärel vähenda kuumust 150 kraadini ja küpseta veel kümme minutit.

SOOVITUS:
* Võid pirukakattele lisada ka küüslauku – pressi küüslauk näiteks muna-kooresegu sisse.
* Pirukat sobib valmistada ka soolase muretainaga, mis tuleks kindlasti eelküpsetada. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa