Argitoidud

Krõbedad kanavardad

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Paneeritud suutäied on lastele alati meeltmööda. Nagu ka taine kana.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika kanafilee paari sentimeetri paksusteks viiludeks ja maitsesta kergelt soola-pipraga.
2. Laota kaussi või taldrikule krõpsupuru ja paneeri selles kanatükid.
3. Lüki kanatükid puutiku otsa ja küpseta ahjus 185 kraadi juures umbes 12–15 minutit.
4. Kanafilee kõrvale sobib hästi ketšupist ja majoneesist segatud kaste.

SOOVITUS:
* Maisikrõpsude asemel võid kana paneerida ka tavalises riivsaias, samuti purustatud maisihelvestes. Olenevalt maisikrõpsude maitsest saad valmistada ka juustumaitselisi või hoopis vürtsikaid kanapalasid.
* Kanavardaid võid valmistada ka kintsulihast, saad isegi mahlasema tulemuse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa