Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krõbedad kanavardad

Argitoidud

Krõbedad kanavardad

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Paneeritud suutäied on lastele alati meeltmööda. Nagu ka taine kana.

20-40 min

Retsept
portsjonile
KANAVARDAD
2 tk Kanafilee
1 peotäis Maisikrõpsud (purustatud)
Sool
Must pipar
Õli
KASTE
2 sl Ketšup
2 sl Majonees
1. Lõika kanafilee paari sentimeetri paksusteks viiludeks ja maitsesta kergelt soola-pipraga.
2. Laota kaussi või taldrikule krõpsupuru ja paneeri selles kanatükid.
3. Lüki kanatükid puutiku otsa ja küpseta ahjus 185 kraadi juures umbes 12–15 minutit.
4. Kanafilee kõrvale sobib hästi ketšupist ja majoneesist segatud kaste.

SOOVITUS:
* Maisikrõpsude asemel võid kana paneerida ka tavalises riivsaias, samuti purustatud maisihelvestes. Olenevalt maisikrõpsude maitsest saad valmistada ka juustumaitselisi või hoopis vürtsikaid kanapalasid.
* Kanavardaid võid valmistada ka kintsulihast, saad isegi mahlasema tulemuse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes