Argitoidud

Iga kell niisama head lihapallid

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Lihapallid jäävad kõige mahlasemad, kui valmistada need kodusest ehk seguhakklihast.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Maitsesta hakkliha soola-pipraga.
2. Haki sibul peeneks ja lisa hakkliha hulka.
3. Klopi hakklihamass kergelt läbi ja vormi pallikesteks.
4. Lao lihapallid ahjuplaadile ja küpseta neid 185kraadises ahjus umbes 7–10 minutit.
5. Serveerimiseks võiks kodus olla tomatit, kurki ja lapsele meelepärast kastet, näiteks ketšupit.

SOOVITUS:
* Lihapallid sobivad poolitatuna hästi ka pitsakatteks. Selleks varu lapsele valmis pitsapõhju, tortiljasid või lavašši ning riivitud juustu.
* Lihapalle võid valmistada ka isetehtud hakklihast, nii võid olla kindel tooraine kvaliteedis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Valeen 22.mai 2013 18:52
Päris hea toit
1