Argitoidud

Jogurtikastmega kalapalad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kala valmib hästi ruttu, aga ka külmalt ja jogurtikastmes maitseb paneeritud kala, kui kõht on tühi, lausa magusalt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Maitsesta kalafileed soola ja pipraga.
2. Klopi muna piimaga lahti.
3. Paneeri kalatükid jahus, munasegus ja riivsaias.
4. Prae paneeritud kalapalad keskmiselt kuumal pannil kuldpruuniks.
5. Kastme jaoks sega jogurt hakitud tilli ja murulauguga ning maitsesta soola-pipraga.

SOOVITUS:
* Lisandiks sobivad kalapalade kõrvale keedetud kartulid ja kergelt soolatud või hapendatud kurk.
* Kalapalasid võid valmistada nii külmutatud kui ka värskest valgest kalast. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa