Argitoidud

Läätsesalat feta ja tomatiga

Keskmine hinne: 2.98 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Poole tunniga saad tervisliku ja maitsva salati. Läätsed on võimsad proteiini- ja kiudainete allikad. Pakk läätsi võiks olla alati kapis, et vajaduse korral ruttu toitev salat valmistada. Enne keetmist loputa läätsi rohkes külmas vees ja võid neid ka 15 minutit leotada, nii lüheneb keetmisaeg.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese läätsed voolava vee all ja keeda pehmeks (selleks kulub umbes 20 minutit, vaata täpsemat aega pakendilt). Nõruta ja kalla kaussi. Sega kohe hulka oliiviõli, sidrunist pressitud mahl ja peenestatud küüslauk. Maitsesta poole soolakogusega. Poolita tomatid. Koori sibul, poolita ja lõika õhukesteks viiludeks. Sega läätsede hulka tomatid, sibul, hakitud koriander ja kuubikuteks lõigatud feta. Maitsesta ülejäänud soola ja musta pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anneli 27.juuni 2013 18:57
Maitsev salat, mida omalt poolt rikastasin roh oliividega, sidruni asemel kasutasin palsamiäädikat, lisasin paprikat ning peale panin poolitatud vutimunad.
Karo Maria 16.mai 2013 15:20
Väga maitsev ja tänu läätsedele ja juustule ka toitev salat. Tegin sellist salatit improviseerides mozzarella ja kitsejuustutükki-
dega, maitsestasin värske basiilikuga.
1