Argitoidud

Tatrasalat kanaga

Keskmine hinne: 3.52 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Tervislik tatratang koos vürtsika rukola salati ja mahlakate tomatitega maitseb imehea. Tatratangu võid pehmeks keeta juba eelmisel päeval, siis valmib salat serveerimispäeval kiiremini. Soovi korral lisa salatisse kana asemel singi või suitsuvorstiribasid, nõnda saad toekama ja mehisema salati.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese tatar rohke veega ja keeda al dente ehk peaaegu pehmeks. Lase jahtuda. Poolita kirsstomatid ja lõika
paprika kuubikuteks, sega mõlemad tatraga. Poolita mozzarella-pallid, tükelda kana ja sega samuti salati hulka. Mõõda kastmeained kaanega purki ja loksuta läbi. Sega kaste salatisse. Vahetult enne serveerimist rebi rukola tükkideks ning lisa salati hulka. Sega läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 16.märts 2014 15:59
Mulle ei meeldinud kaste. Oleks tahtnud mahlasemat koostist- kurki äkki?
M. 22.nov 2013 19:47
Täitsa hea. täitis kõhu ära küll :)
1