Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomati-juustukattega kanafilee

Argitoidud

Tomati-juustukattega kanafilee

Angeelika Kang 100 linnuliharooga 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt ja kiirelt valmiv argiroog, eriti hea koos värske salatiga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
800 g Kanafilee
3 sl Oliiviõli
1 tl Tüümian (hakitud)
1 tl Lehtpetersell (hakitud)
Tomatipüree (ürtidega maitsestatud) või
3 dl Marinara-kaste
50 g Mozzarella
50 g Parmesan v. muu kõva juust
Sool
Must pipar
Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja pipar. Lõika kanafileed pikisuunas pooleks. Pintselda tükid kõikjalt õliga ning prae pannil mõlemalt poolt pruuniks. Kasta kanafileed seejärel tomatikastmesse ja tõsta ahju 250 kraadi juurde ahjupannile. Raputa peale riivitud mozzarella ja parmesan ning küpseta kanafileesid seni, kuni juust on sulanud ja filee ka kõige paksema koha pealt küps.

KOMMENTAARID

Regina00 21.dets 2013 16:01
Väga maitsev. Kindlasti teen veel ja veel.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool