Argitoidud

Tomati-juustukattega kanafilee

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: 100 linnuliharooga 2 Autor: Angeelika Kang
Lihtsalt ja kiirelt valmiv argiroog, eriti hea koos värske salatiga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kausis õli, hakitud ürdid, sool ja pipar. Lõika kanafileed pikisuunas pooleks. Pintselda tükid kõikjalt õliga ning prae pannil mõlemalt poolt pruuniks. Kasta kanafileed seejärel tomatikastmesse ja tõsta ahju 250 kraadi juurde ahjupannile. Raputa peale riivitud mozzarella ja parmesan ning küpseta kanafileesid seni, kuni juust on sulanud ja filee ka kõige paksema koha pealt küps.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Regina00 21.dets 2013 16:01
Väga maitsev. Kindlasti teen veel ja veel.
1