Argitoidud

Martsipani-moonirullid

Keskmine hinne: 2.92 Allikas: Sepamaa talu köök Autor: Anni Arro
On kindel reegel, kuidas peaks üks päev algama, et see ka rõõmsalt õhtusse kulgeks – hommikul üks martsipanimoonirull ja tass cappuccino’t. Toimib alati.
Valmistusaeg: 20-40 min
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kalla potti mooniseemned, brändi ja vesi. Lisa või ja suhkur. Kuumuta segu, kuni
pool vedelikust on kadunud ja tekstuur on siirupilaadne. Eemalda pott tulelt ja lase pisut jahtuda. Rulli tainas lahti ja kalla segu tainale, ajades kõik ühtla seltlaiali. Tükelda martsipanbatoon ja puista ühtlaselt tainale. Rulli tainas tihkelt kokku ja lõika 1,5–2 cm juppideks. Pintselda üle lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Saiakeste pind peab olema krõbe ja kuldne. 
Kogus 8 - 9 tükki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa