Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Martsipani-moonirullid

Argitoidud

Martsipani-moonirullid

Anni Arro Sepamaa talu köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Sandra Urvak
On kindel reegel, kuidas peaks üks päev algama, et see ka rõõmsalt õhtusse kulgeks – hommikul üks martsipanimoonirull ja tass cappuccino’t. Toimib alati.

20-40 min

Retsept
1 kg Lehttainas
150 g Mooniseemned
1 dl Brändi
3 sl Vesi
2 sl (kuhjaga) Fariinsuhkur
1 sl Või
2 tk Martsipanikomm
1 tk Muna
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kalla potti mooniseemned, brändi ja vesi. Lisa või ja suhkur. Kuumuta segu, kuni
pool vedelikust on kadunud ja tekstuur on siirupilaadne. Eemalda pott tulelt ja lase pisut jahtuda. Rulli tainas lahti ja kalla segu tainale, ajades kõik ühtla seltlaiali. Tükelda martsipanbatoon ja puista ühtlaselt tainale. Rulli tainas tihkelt kokku ja lõika 1,5–2 cm juppideks. Pintselda üle lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Saiakeste pind peab olema krõbe ja kuldne. 
Kogus 8 - 9 tükki.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes