Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Röstitud rabarberid kodujuustuga

Argitoidud

Röstitud rabarberid kodujuustuga

Pille Enden Rabarberitoidud salatitest magusani
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsusest hoolimata on see kevadistest rabarberitest magusroog hõrk, eriti kodujuustukastmega serveerituna. Kastme asemele sobib aga suurepäraselt ka jäätis.

20-40 min

sellest 10- 15 min ahjus

Retsept
portsjonile
500 kuni 600 g Rabarber
100 g Või
8 sl Pruun suhkur
KASTE
300 g Kodujuust
0.75 dl Maitsestamata jogurt
3 sl Suhkur
Vanillsuhkur
Kuumuta ahi 200-kraadini. Lõika rabarberivarred 5 cm pikkusteks juppideks. Sulata pannil või ning lisa sinna rabarberijupid ja suhkur. Kuumuta läbi ja tõsta koos panniga (või vala ümber ahjuvormi) ahju. Küpseta 10–15 minutit, kuni rabarber on pehme, kuid mitte lagunenud. Sega kodujuustu hulka jogurt ja suhkur ning maitsesta vanillsuhkruga. Serveeri kuuma rabarberiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp