Argitoidud

Röstitud rabarberid kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rabarberitoidud salatitest magusani Autor: Pille Enden
Lihtsusest hoolimata on see kevadistest rabarberitest magusroog hõrk, eriti kodujuustukastmega serveerituna. Kastme asemele sobib aga suurepäraselt ka jäätis.
Valmistusaeg: 20-40 min

sellest 10- 15 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 200-kraadini. Lõika rabarberivarred 5 cm pikkusteks juppideks. Sulata pannil või ning lisa sinna rabarberijupid ja suhkur. Kuumuta läbi ja tõsta koos panniga (või vala ümber ahjuvormi) ahju. Küpseta 10–15 minutit, kuni rabarber on pehme, kuid mitte lagunenud. Sega kodujuustu hulka jogurt ja suhkur ning maitsesta vanillsuhkruga. Serveeri kuuma rabarberiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa