Argitoidud

Spagetiomlett

Keskmine hinne: 3.46 Allikas: Lia köök Autor: Lia Virkus
Selline toekas omlett on sügistalvisel nädalavahetusel hea hommikusöök. Kasutan selles eelmisest päevast järele jäänud spagette või muud pastat. Valin roa jaoks panni, mida saab järelküpsetamiseks ahju pista.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta neid pannil õlis väiksel tulel. Pigista jämedalt riivitud suvikõrvitsast vedelik välja (nii palju kui võimalik) ja lisa pannile. Kuumuta segades 3–4 minutit. Tõsta pannile ka spagetid ja kuumuta kõike koos mõni minut.
Samal ajal vispelda kausis munad koos koore või piima­ga lahti. Lisa hakitud ürdid, riivjuust, poolitatud tomatid või kuubikuteks lõigatud paprika (jäta kolm tomatipoolikut või mõned paprikakuubikud kaunistamiseks). Maitsesta soola-pipraga. Kalla munasegu pannile, laota peale kõrvalepandud ja sektoriteks lõigatud kirsstomatid või paprikakuubikud. Hauta hästi väiksel tulel 5–6 minutit ehk kuni omlett on peaaegu hüübinud. Võid ka kaane pannile peale panna. Seejärel pane pann ilma kaaneta 5–6 minutiks ahju 225 kraadi juurde (et omlett küpseks kuldkollaseks). Võta ahjust ja lase jahtuda 5 minutit.
Lõika sektoriteks ja serveeri värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristina 02.juuni 2014 10:41
Tegin retsepti ilma tomati/paprika ja peterselli lisamiseta. Tegemist on üsna tavalise ja hea omletiga.
mari 20.sept 2013 08:06
KIITUS tervislikele retseptidele ja nende koostajatele ! Kui veel vaadata "Sööme ära" soovitusi ja retsepte..., siis pole nii palju HÄID SÕNU, mida sooviks lausuda ! AITÄH ja edaspidiseks nuputamist, kuidas odavamalt tervislikult toite valmistada, arvestades hindu ja kättesaadavust. Tänu !
1