Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vürtsikas punase kapsa salat

Argitoidud

Vürtsikas punase kapsa salat

Lia Virkus Lia köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ameerika köögist pärit vürtsikas kapsatoorsalat coleslow sobib hästi grillipeole, aga ka talvel piruka kõrvale. Puista salat üle röstitud seesamiseemnetega, need annavad kauni välimuse ja neist saab ka rohkelt mineraalaineid. Salat säilib külmkapis mitu päeva.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Punane kapsas
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
2 sl Seesamiseemned
KASTE
1 dl Majonees
0.5 dl Tšillikaste (magusterav)
2 sl Valge veini äädikas
1 tl Sool
1 tl Suhkur
Lõika kapsas ja sibul peenteks ribadeks. Koori porgandid ning riivi või viiluta õhukeselt. Valmista kaste ja sega tükeldatud salatiained kastmega. Puista serveerides üle seesamiseemnetega.

NIPP:
Seesamiseemnete pähklitaoline aroom vallandub täiel määral alles röstimisel. Seetõttu rösti seemneid enne kasutamist kuival kuumal pannil mõni minut, tõsta siis pliidilt ja lase jahtuda.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp