Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Grillitud quesadillad

Argitoidud

Grillitud quesadillad

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmivad mehhikopärased suupisted sobivad suurema nälja peletamiseks ajal, kui liha või kala grillil küpseb. Vihmase ilmaga saad neid valmistada toas grillpannil. Maisitortilja eeliseks nisutortilja ees on tõik, et see jääb grillides krõbedam. Nisutortilja on aga mahedama maitsega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Maisitortilja
150 g Juust (viilutatud)
3 kuni 4 tk Tomat
2 dl Salsa
4 vart Roheline sibul
8 sl Koriander (värske, hakitud)
Oliiviõli või
3 sl Või (sulatatud)
Haki sibulad ja koriander. Laota poolele tortiljale juustuviilud, aseta peale tomativiile ja salsat. Kõige peale puista 1 sl hakitud koriandrit ja rohelist sibulat. Keera teine tortiljapool peale. Toimi samuti ka ülejäänud tortiljadega. Kui soovid, võid tortiljad tund varem täita, ükshaaval fooliumisse keerata ja hoida grillimiseni külmas. Enne söömist kuumuta tortiljasid 1–2 minutit mõlemalt poolt, pintseldades neid grillides sulavõi või oliiviõliga. Küpseta grilli jahedamas osas, et nad ära ei kõrbeks. Lõika valmis quesadillad tükkideks ja serveeri kohe.

SOOVITUS:
Maisitortiljade asemel sobivad hästi ka nisutortiljad. 

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool