Argitoidud

Grillitud quesadillad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kiirelt valmivad mehhikopärased suupisted sobivad suurema nälja peletamiseks ajal, kui liha või kala grillil küpseb. Vihmase ilmaga saad neid valmistada toas grillpannil. Maisitortilja eeliseks nisutortilja ees on tõik, et see jääb grillides krõbedam. Nisutortilja on aga mahedama maitsega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibulad ja koriander. Laota poolele tortiljale juustuviilud, aseta peale tomativiile ja salsat. Kõige peale puista 1 sl hakitud koriandrit ja rohelist sibulat. Keera teine tortiljapool peale. Toimi samuti ka ülejäänud tortiljadega. Kui soovid, võid tortiljad tund varem täita, ükshaaval fooliumisse keerata ja hoida grillimiseni külmas. Enne söömist kuumuta tortiljasid 1–2 minutit mõlemalt poolt, pintseldades neid grillides sulavõi või oliiviõliga. Küpseta grilli jahedamas osas, et nad ära ei kõrbeks. Lõika valmis quesadillad tükkideks ja serveeri kohe.

SOOVITUS:
Maisitortiljade asemel sobivad hästi ka nisutortiljad. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa