Argitoidud

Küpsetatud kartulid peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Grillil küpsetatud kartulid koos peekoni ja kastmega maitsevad imehead. Kastmeks sobib nii ürdisoolaga segatud hapukoor kui ka ürtide või küüslauguga toorjuust. Või naudi kartuleid suure tüki maitsevõiga. Mmm...
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pese kartulid ja torka tikuga mõned augud sisse. Määri kartulid sulavõiga, maitsesta soola ja pipraga. Lao kartulid grilli äärtesse, kus kuumus on kõige väiksem, ja lase pehmeks küpseda. Lõika küpsele kartulile noaga keskele rist ja serveeri kartuleid maitsestatud hapukoore või toorjuustu ning tükeldatud ja pruunistatud peekoniga. Värske till sobib ka hästi juurde.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa