Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Küpsetatud kartulid peekoniga

Argitoidud

Küpsetatud kartulid peekoniga

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Grillil küpsetatud kartulid koos peekoni ja kastmega maitsevad imehead. Kastmeks sobib nii ürdisoolaga segatud hapukoor kui ka ürtide või küüslauguga toorjuust. Või naudi kartuleid suure tüki maitsevõiga. Mmm...

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Kartul (koorega keedetud, väike)
2 kuni 3 sl Või (sulatatud)
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Ürdisool
2 kuni 3 viilu Peekon
Aedtill
Pese kartulid ja torka tikuga mõned augud sisse. Määri kartulid sulavõiga, maitsesta soola ja pipraga. Lao kartulid grilli äärtesse, kus kuumus on kõige väiksem, ja lase pehmeks küpseda. Lõika küpsele kartulile noaga keskele rist ja serveeri kartuleid maitsestatud hapukoore või toorjuustu ning tükeldatud ja pruunistatud peekoniga. Värske till sobib ka hästi juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes