Argitoidud

Mahlane rabarberikook

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Rabarber on hea noorelt. Kui sellest isu täis, asenda see õunte või ploomidega näiteks. Kogus 8 lõiku.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta munad suhkruga.
2. Sulata või ja lisa munavahu hulka.
3. Sega omavahel kuivained ja sõelu taina sekka.
4. Lõika rabarberid viiludeks ja sega vanillisuhkruga.
5. Vala tainas ümmargusse lahtikäivasse vormi ja tõsta tainale rabarberiviilud.
6. Küpseta 190 kraadi juures umbes 40-45 minutit.

SOOVITUS
* Kook peaks enne serveerimist veidi laagerduma, sest rabarber teeb koogi vedelaks ja see vajab veidi tahenemist. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mai 27.juuni 2014 16:30
Ausalt öeldes on see kook nagu hapu pannkook. Midagi on retseptis valesti.
1