Argitoidud

Kana-kuskussisalat

Keskmine hinne: 3.38 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kui sulle meeldivad mahlased maitsed, asenda kanafilee kintsulihaga...see viib keele alla.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Vala kuskussile kuum puljong, kata pott kaanega ja lase umbes kolm minutit paisuda.
2. Paisunud kuskuss sega kahvliga läbi ja lase teradel rahulikult maha jahtuda.
3. Sega komponentidest kaste ja sega jahtunud kuskussi hulka.
4. Lõika kanafilee ribadeks ja prae pannil läbi, maitsesta soola ja pipraga.
5. Haki päikesekuivatatud tomatid ja roheline sibul ning lisa koos kapparite ja kanaga kuskussi hulka.
6. Lase salatil maitsestuda ja serveeri värskete rukolalehtedega.

HEA TEADA!
* Võid salatit serveerida nii külmalt kui ka soojalt.
* Võid salati valmistada ka värsket tomatit kasutades – eelista kirsstomateid, lõigates need veerandikeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mikk 07.dets 2014 18:51
väga hea tuli. Naisele ka meeldis.
Jelena 12.juuni 2013 14:38
Väga hea tuli. Mehele ka meeldis!
1