Argitoidud

Ratatouille ja madaltemperatuuril küpsenud lõhe

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Martin Dixon Tyrer
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta lõhe korralikult: lõika ära nahk, eemalda luud ja kogu nähtav rasv. Ideaalis võiksid selle roa juures kasutada lõhe keskmist osa. Lisa kalale küllalt korralik kogus soola ning valget pipart. Paki vaakumpakendisse, kilekotti või toidukilesse ning küpseta 45-kraadises vees 1 tund.
Ratatouille´i jaoks pruunista oliiviõlis hakitud sibul ja küüslauk ning lisa ülejäänud köögiviljad, mis on tükeldatud 1 cm suurusteks kuubikuteks. Maitsesta soola, pipra ja Prantsuse ürdiseguga. Hauta aeg-ajalt segades pehmeks. Serveerides riputa peale murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa