Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kama-pannkoogid toormoosiga

Argitoidud

Kama-pannkoogid toormoosiga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Üdini Eesti moodi.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 tk Muna
2 sl Suhkur
0.5 tl Sool
330 ml Hapukoor 10%
0.5 dl Nisujahu
1.5 dl Kamajahu
Toormoos (serveerimiseks)
1. Vahusta munad suhkruga.
2. Lisa hapukoor.
3. Sega omavahel kuivained ja lisa taina hulka.
4. Sega korralikult tainas läbi ja tõsta vähemalt pooleks tunniks paisuma.
5. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
6. Serveeri sellesuvise toormoosiga.

HEA TEADA!
* Taina hulka võid lisada ka soodat või küpsetuspulbrit, mis lisab pannkookidele õhulisust ja samas ka täidlust, sest koogid tulevad nii paksemad.
* Hapukoore asemel võid taina valmistada ka maitsestamata jogurtist. 

KOMMENTAARID

Mina 20.juuni 2013 11:16
Väga head aga pigem sobiksid soolaste kastmetega (lõhe, heeringas, hapukoor, muna jne).
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes