Argitoidud

Kama-pannkoogid toormoosiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Üdini Eesti moodi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga.
2. Lisa hapukoor.
3. Sega omavahel kuivained ja lisa taina hulka.
4. Sega korralikult tainas läbi ja tõsta vähemalt pooleks tunniks paisuma.
5. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
6. Serveeri sellesuvise toormoosiga.

HEA TEADA!
* Taina hulka võid lisada ka soodat või küpsetuspulbrit, mis lisab pannkookidele õhulisust ja samas ka täidlust, sest koogid tulevad nii paksemad.
* Hapukoore asemel võid taina valmistada ka maitsestamata jogurtist. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mina 20.juuni 2013 11:16
Väga head aga pigem sobiksid soolaste kastmetega (lõhe, heeringas, hapukoor, muna jne).
1