Argitoidud

Aedoad röstitud sepikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Taimetoidud kõigile Autor: Tiina Lebane
Lihtsuses peitub ilu ja maitse! Suvisel saagirikkal ajal valmista see võrratult maitsev roog kindlasti värsketest ubadest. Kui kasutad sügavkülmutatud ube, piisab vaid ubade keeva veega „ehmatamisest”.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda oad parajateks juppideks ja keeda väheses vees paar minutit, kuni oad on poolpehmed ja mõnusalt naksuvad, seejärel nõruta. Samal ajal rösti ahjus või rösteris sepikuviilud ja lõika need väikesteks tükkideks.
Tõsta kaussi kokku oad, sepikutükid, oliiviõli, sool, küüslaugupipar ja basiilik. Sega läbi, raputa üle riivitud juustuga ja söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa