Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aedoad röstitud sepikuga

Argitoidud

Aedoad röstitud sepikuga

Tiina Lebane Taimetoidud kõigile
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsuses peitub ilu ja maitse! Suvisel saagirikkal ajal valmista see võrratult maitsev roog kindlasti värsketest ubadest. Kui kasutad sügavkülmutatud ube, piisab vaid ubade keeva veega „ehmatamisest”.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Aedoad (kollased või rohelised)
1 dl Vesi
4 kuni 5 viilu Sepik
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Riivjuust (soovitavalt parmesan) v. muu kõva juust
MAITSESTAMISEKS
Küüslaugupipar
Sool
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
Tükelda oad parajateks juppideks ja keeda väheses vees paar minutit, kuni oad on poolpehmed ja mõnusalt naksuvad, seejärel nõruta. Samal ajal rösti ahjus või rösteris sepikuviilud ja lõika need väikesteks tükkideks.
Tõsta kaussi kokku oad, sepikutükid, oliiviõli, sool, küüslaugupipar ja basiilik. Sega läbi, raputa üle riivitud juustuga ja söö kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp