Argitoidud

Rohelise oa, pirni ja peekoni salat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvilised salatid Autor: Angelica Udeküll
Kasuta salatiks värskeid ja hästi noori oakaunu.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Prae peekon ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Kuumuta potis õli, lisa oakaunad ja kuumuta oad läbi. Lisa ubadele äädikas ja vesi. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta kõik veel läbi ning tõsta pliidilt ära.
Poolita pirnid, eemalda südamikud, lõika pirnid viiludeks ja lisa ubadele. Lisa peekoniviilud ja maitsesta värskelt riivitud muskaatpähkliga, viimistle salatit vajadusel veel soola ja pipraga.
Tõsta salat taldrikule ja puitsa üle hakitud petersellilehtedega.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa