Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rohelise oa, pirni ja peekoni salat

Argitoidud

Rohelise oa, pirni ja peekoni salat

Angelica Udeküll Värvilised salatid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Lauri Laan
Kasuta salatiks värskeid ja hästi noori oakaunu.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Rohelised oad
1 tk Pirn (väike)
120 g Peekon
1 sl Oliiviõli
1 sl Punase veini äädikas
1 dl Vesi
Muskaatpähkel (värskelt riivitud)
Sool
Must pipar
Petersell
Kukerpuumarjad (võimalusel kaunistamiseks)
Prae peekon ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Kuumuta potis õli, lisa oakaunad ja kuumuta oad läbi. Lisa ubadele äädikas ja vesi. Maitsesta soola ja pipraga, kuumuta kõik veel läbi ning tõsta pliidilt ära.
Poolita pirnid, eemalda südamikud, lõika pirnid viiludeks ja lisa ubadele. Lisa peekoniviilud ja maitsesta värskelt riivitud muskaatpähkliga, viimistle salatit vajadusel veel soola ja pipraga.
Tõsta salat taldrikule ja puitsa üle hakitud petersellilehtedega.  

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes