Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana-nuudlisupp hapukurgiga

Argitoidud

Kana-nuudlisupp hapukurgiga

Pille Enden Nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kuum maitserikas kanasupp meeldib nii suurtele kui ka väikestele pereliikmetele.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 tk Kanakoib
1.5 l Vesi
1 tk Porgand (suur)
1 tk Sibul
1 tk Paprika (punane)
2 tk Hapukurk
100 g Nuudlid
Sool
Must pipar
Õli
Maitseroheline
1 leht Loorber
Pane kanakoivad külma veega keema. Eemalda vaht ja keeda 30 minutit. Koori ja riivi porgand, haki sibul. Hauta neid pannil õlis madalal kuumusel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud paprika, hauta veel paar minutit. Kui kanakoivad on pehmed, tõsta need leemest. Eemalda nahk ja tükelda liha. Pane puljongisse nuudlid ja hautatud köögiviljad ning keeda, kuni nuudlid on pehmed. Lisa kanatükid ja tükeldatud hapukurgid. Maitsesta loorberi, soola ja pipraga. Riputa peale hakitud maitserohelist.

KOMMENTAARID

x 26.juuni 2016 19:01
Täitsa asjalik ja paks supp, kuid minu supp nii ilus kollane kahjuks ei tulnud. Kana oli ka mage, oleksin pidanud puljongit juba keetes soolaga maitsestama, et kanale ka mingi mekk külge jääks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült