Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanakintsušašlõkk

Argitoidud

Kanakintsušašlõkk

Lia Virkus Nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlase ja maitsva grillroa saad kanakintsudest, millelt on eemaldatud nahk ja kondid. Paku liha kõrvale värsket salatit ning suurepärane suvelõuna ongi olemas. Et vardad kaunimad välja näeksid, lüki lihatükkide vahele virsikusektoreid. Soovi korral lisa marinaadi hulka ka apelsinimahla ja riivitud koort.

üle 60 min

15 minutit + 3–5 tundi maitsestumiseks + grillimisaeg

Retsept
portsjonile
600 g Kanakintsuliha (kondita)
3 tk Virsik
MARINAAD
1 dl Õli
0.5 dl Õunaäädikas
2 küünt Küüslauk
1 tk Apelsin (soovi korral)
Sool
Must pipar
Suhkur
Pane puitvardad pooleks tunniks vette likku. Tükelda kontidest ja nahast puhastatud kintsuliha. Sega marinaadiks kokku õli, äädikas, purustatud küüslauk, sool, suhkur ja pipar. Soovi korral lisa ka apelsinilt riivitud koor ja viljast pressitud mahl. Vala marinaad lihale, sega läbi ning lase seista jahedas kohas 3–5 tundi (või ka üleöö). Lõika virsikud sektoriteks ja lüki vaheldumisi lihatükkidega varrastele. Grilli, kuni liha on küps, ja naudi kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes