Argitoidud

Kartuli-aedvilja panniroog grillvorstidega

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Kartul - meie lemmik toidulaual Autor: Epp Mihkels
Grillvorstidest ja erinevatest köögiviljadest saab koos kartuliga kiire ja maitsva õhtusöögi ülilihtsalt. Eriti hea on roog värsketest kartulitest. Nii-öelda viimase lihvi annab toidule sortsuke palsamiäädikat, mis seob vorsti ja köögiviljade maitsed. Serveerimisel võid panniroale puistata erinevaid ürte: rosmariini, punet, tüümiani, peterselli vms.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
Koori kartulid ja sibulad ning lõika sektoriteks. Puhasta küüslauk ja paprika. Lõika paprika paraja suurusega tükkideks. Kui kasutad veel muid köögivilju, tükelda needki suupärasteks tükkideks. Puista kõik köögiviljad kõrgema servaga ajuplaadile ja nirista peale õli. Jahvata peale soola ja pipart ning sega läbi. Pista vorstid köögivilja vahele ja aseta pann 210–220-kraadise ahju keskmisele siinile umbest 40 minutiks küpsema. Vahepeal võid köögivilju korra või paar segada. Võta roog ahjust välja, kui kartulid on küpsed. Nirista kohe peale palsamiäädikas ja sega läbi. Maitsesta vajadusel täiendavalt soolaga ja jahvata peale veel veidi pipart, sest värske pipar annab köögiviljadele hõrgu maitse. Puista peale meelepärane maitseroheline ja serveeri. Kõrvale paku värsket rohelist salatisegu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
E. 03.veeb 2015 23:48
Lisasin juurde ka rosmariini. Tõesti väga maitsev toit
A. 21.juuli 2013 17:56
Väga maitsev ning kiiresti valviv roog.
1