Argitoidud

Lihapallid ja rohelise sibula kaste

Keskmine hinne: 3.04 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kas meenub veel aeg, kui liha ja kartul moodustasid vankumatu koosluse? Hapukoorene sibulakaste on siinkohal suisa kohustuslik.
Kogus: 6 portsjonit
1. Sega lihapalliained ühtlaseks hästi koos püsivaks massiks ning vormivõrdse suurusega pallid. Aseta need küpsetuspaberiga plaadile ning küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit ehk kuni pallid on kaunid pruunid.

2. Samal ajal keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks ning valmista kaste. Maitsesta sibul soolaga ning jäta 5 minutiks maitsestuma. Seejärel lisa hapukoor ja sega ühtlaseks. Kui kartulid on pehmed, nõruta need veest, auruta pliidi järelkuumusel kuivemaks ja sega kastmega läbi. Serveeri kohe kuumade lihapallidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa