Argitoidud

Lillkapsas kana ja kukeseentega

Keskmine hinne: 3.27 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Seda rooga saad valmistada ka eelnevalt keedetud lillkapsast. 
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Auruta või keeda lillkapsas poolküpseks.
2. Pruunista kuumal pannil õlis kanakintsud või tükkideks lõigatud kintsuliha. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Haki sibul ja kuumuta pannis võis klaasjaks.
4. Lükka kanaliha panni äärtesse ja lisa pannile kukeseened. Prae seened läbi.
5. Lisa pannile koor ja sega kõik komponendid läbi.
6. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta, kuni koor on paksenenud.
7. Aseta taldrikusse lillkapsas ja lisa kana ning kukeseened. Nirista toit kastmega üle.

SOOVITUS
* Roale võid maitset lisada küüslaugu, tšilli ja peterselliga. Värskust võid anda aga sidrunimahlaga. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Krista 25.aug 2013 14:58
Super hea vaheldus tavalisele seeekaste + keedukartul. Mina panin rööskakoore asemel 10% hapukoort jaa njammmm... viis keele suust! ja lillkapsale lisasin veel mõne brokkoli õisiku ja porgandi.Kaunis-
tuseks lisasin spinatilehti.
1