Argitoidud

Sinihallitusjuustuga üleküpsetatud lillkapsas

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Enne roale lisamist maitse sinihallitusjuustu – selle maitse võiks olla pehme ja tekstuur suus sulav. Liiga intensiivse maitsega sinihallitusjuust lämmatab lillkapsa magusa maitse. Kui juust ei ole väga soolane, siis maitsesta rõõska koort kergelt soolaga. Üldiselt peaks aga sinihallitusjuustust saama kogu roale vajamineva soolasuse. Serveeri rooga liharoogadele lisandiks või naudi taimetoiduna.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eralda lillkapsaõisikud ja keeda või auruta lillkapsas poolpehmeks.
2. Lõika tomatist ja sibulast kettad.
3. Laota poolpehmed lillkapsad vaheldumisi sibula- ja tomatiketastega ahjuvormi.
4. Murenda sõrmedega vormi peale sinihallitusjuust ja vala üle rõõsa koorega. Maitsesta musta pipraga.
5. Küpseta vormi ahju 180 kraadi juures, kuni juust on sulanud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
shiskin 11.jaan 2014 18:40
Tegin täpselt retsepti järgi ning oli väga-väga hea... ses mõttes üllatav, et täitis kõhu kauaks!
Siiri Kirikal 10.jaan 2014 13:01
Siin saate roa kaloraaži täpselt selle juustuga väljaa rvutada, mida kasutate: http://toidutare.ee/-
minu_toidutare/minu_-
kaloriarvuti
"saleneja" 10.jaan 2014 09:47
kas oleks võimalik lisada ka kaloraazi? See oleks väga-väga abix! Tänud ette!
44596 19.aug 2013 21:01
ka suvikõrvitsaga
1