Argitoidud

Baklažaani-kukeseenevorm

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge mahlane vorm täidab edukalt õhtuse eine rolli. Soovi korral võib rooga tõhustada, lisades kastmesse hakkliha. Kukeseened võib asendada ka näiteks puravikega.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 70 min + ahjus 20 min

Kogus: 6 portsjonit
Lõika baklažaanid pikuti pooleks, pane ahjuplaadile küpsetuspaberile, lõikepool all, ja rösti 250-kraadises ahjus 25 minutit. Võta ahjust, lase pisut jahtuda ja koori. Lõika umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks. Koori sibulad, poolita ja viiluta õhukeselt. Lõika küüslauguküüned õhukesteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles sibulaja küüslauguviile 1–2 minutit, lisa seened ja kuumuta läbi. Vala juurde purustatud tomatid, ja maitseained. Hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lõika mozzarella hästi õhukesteks viiludeks. Lao õliga määritud ahjuvormi kihiti baklažaaniviilud, kaste ja tomativiilud, kõige peale pane juustuviilud. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margus 18.sept 2013 21:51
Suurepärane retsept
1