Argitoidud

Veiseliha kukeseenekastmega (seenejahuga)

Keskmine hinne: 3.54 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ülejõe talu seitsmeürdisool sisaldab sellerit, aedliivateed, estragoni, punet, piparrohtu, basiilikut ja salveid. Taarapõllu talu kukeseenejahu sobib suurepäraselt seenevaesel ajal värskete seente asemel. Kõrvale paku vokitud köögivilja või värsket salatit.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 30 min + maitsestub 30 min

Kogus: 4 portsjonit
Kuivata liha ja lõika hästi õhukesteks viiludeks. Määri õliga ja patsuta kokku ürdisoola ja pipraga. Jäta pooleks tunniks seisma. Pane kukeseenejahu leige veega 10–15 minutiks paisuma. Prae liha prae-või grillpannil kiiresti mõlemalt poolt ja pane ahju 180 kraadi juurde 10–15 minutiks järelküpsema. Valmista samal ajal kaste. Haki sibul ja küüslauk, kuumuta pannil võis läbipaistvaks. Lisa koor ja kuumuta paksenemiseni. Sega hulka sulatatud juust ja lõpuks kukeseenejahu. Kuumuta läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa