Argitoidud

Mustikajäätis

Keskmine hinne: 3.42 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Koduse jäätise võid juba kasvõi nädal enne valmis teha ja külma panna. Värsketest marjadest püree teeb selle magustoidu eriti hõrguks.
Valmistusaeg: 20-40 min

+ 5 tundi sügavkülmas

Kogus: 6 portsjonit
Eralda munakollased ja -valged. Pane munakollased, suhkur ja riivitud sidrunikoor ning - mahl kastrulisse. Kuumuta nõrgal kuumusel segades, kuni segu on helekollane ja kissellitaoline. Jahuta ja vahusta siis ühtlaseks. Vahusta munavalged ja rõõsk koor koos vanillsuhkruga eraldi kõvaks vahuks. Püreeri mustikad ja sega suhkru ga. Ühenda munakollaste segu mustikapüree, vahustatud munavalgete ja vahukoorega. Vala vormi, kata kilega ja pane sügavkülma vähemalt 5 tunniks. Võta vorm külmast, pane hetkeks kuuma vette ja kummuta välja või tõsta lusikaga portsjonid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa