Argitoidud

Soe kartuli-peekonisalat

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Roog tuleb kõige maitsvam esimestest värsketest kartulimugulatest, mille võid salatisse lisada tervena. Kui kasutad suuremaid kartuleid, pikenda keetmisaega ning lõika kartulid pärast kaheks või neljaks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda väikseid koorega kartuleid soolakas vees 10–15 minutit ja nõruta seejärel. Sega kokku kastmeained ning kalla kaste soojadele kartulitele. Sega hulka krõbedaks praetud peekon, hakitud sibul ja rukola. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maiu 08.juuli 2013 11:35
mega hea soe suvine salat sai...kindlasti teen veel tulevikus
1