Argitoidud

Suvikõrvitsa püreesupp parmesaniga

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: Pereköögi kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Lahe kõhutäis suveajaks. Küüslauk, parmesan ja ürdid lisavad mahedale suvikõrvitsale just paraja annuse särtsu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki küüslauk ja tükelda suvikõrvitsad. Kuumuta neid potis õlis 10 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja kalla juurde puljong. Keeda väiksel tulel 10 minutit. Puista juurde värsked ürdid ja püreesta supp. Sega hulka koor ja parmesan ning kuumuta keemiseni. Naudi hea krõbeda saiaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Riin 13.aug 2013 15:10
Supp oli väga hea! Aga unustasin lisada rõõsa koore ja arvan, et hästi tegin. Oli niigi selline rammusama poolne ja koorega oleks vast täitsa rammus olnud. Ja nagu ka eelnev kommenteerija, sõin neid samuti praetud saiaga. Suvine ja mõnus supp, soovitan!
Marge 12.aug 2013 21:04
Väga hea supp, hea maitse. Serveerisin saia krutoonidega.
1