Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsa püreesupp parmesaniga

Argitoidud

Suvikõrvitsa püreesupp parmesaniga

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat 2
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lahe kõhutäis suveajaks. Küüslauk, parmesan ja ürdid lisavad mahedale suvikõrvitsale just paraja annuse särtsu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g Suvikõrvits
2 küünt Küüslauk
8 dl Kanapuljong
1 dl Rõõsk koor 35%
50 g Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
Basiilik (värske)
Petersell
Sool
Must pipar
Oliiviõli
Haki küüslauk ja tükelda suvikõrvitsad. Kuumuta neid potis õlis 10 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja kalla juurde puljong. Keeda väiksel tulel 10 minutit. Puista juurde värsked ürdid ja püreesta supp. Sega hulka koor ja parmesan ning kuumuta keemiseni. Naudi hea krõbeda saiaga.

KOMMENTAARID

Riin 13.aug 2013 15:10
Supp oli väga hea! Aga unustasin lisada rõõsa koore ja arvan, et hästi tegin. Oli niigi selline rammusama poolne ja koorega oleks vast täitsa rammus olnud. Ja nagu ka eelnev kommenteerija, sõin neid samuti praetud saiaga. Suvine ja mõnus supp, soovitan!
Marge 12.aug 2013 21:04
Väga hea supp, hea maitse. Serveerisin saia krutoonidega.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes