Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lambalihašašlõkk tkemaliga

Argitoidud

Lambalihašašlõkk tkemaliga

Emil Rutiku Kaukaasia köök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristjan Lepp

20-40 min

+ 5 tundi maitsestumiseks

Retsept
portsjonile
600 g Lambaliha
2 tk Mugulsibul
5 sl Veiniäädikas
50 g Või
Roheline sibul
4 tk Tomat
Sidrun
4 sl Tkemalikaste
14 tk Barbarissimarjad (värsked või kuivatatud)
Aedtill
Petersell
Sool
Must pipar
Lõika liha pöidlasuurusteks kuubikuteks, pane need portselanist nüusse, lisa sool ja värskelt jahvatatud pipar, peeneks hakitud sibul ja petersell, veiniäädikas või sidrunimahl. Sega hooliklat, lase kaanega kaetult viis tudi jahedas kohas maitsestuda. Kui asutad talleliha, pole äädikat vaja.
Lüki lohatükid varrastele, määri pealt võiga ja küpseta sütel. Pööra vardaid pidevalt. Kui liha on valmis, serveeri see ohtra maitserohelisega, lõika kõrvale värsket tomatit ja sidruniviile. Serveeri tkemalikastmega, too lauale ka barbarissimarjad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes