Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Metsaseene-juustusupp

Argitoidud

Metsaseene-juustusupp

Lia Virkus Pereköögi kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värskelt korjatud metsaseentega saab suvel-sügisel valmistada lihtsa, kuid maitsva supi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
300 g Porgand (ribad)
200 g Porru (ribad)
1 l Seened (värsked ja kupatamata)
30 g Või
1 l Köögiviljapuljong
200 g Sulatatud juust
2 sl Maisitärklis
Valge pipar
Tüümian
Sool
Sulata poti põhjas või. Kuumuta selles porgandi- ja porruribad. Lisa tükeldatud ja vajadusel kupatatud seened, siis puljong ja sulatatud juust. Keeda supp valmis. Viimaks lisa veega segatud tärklis. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga