Argitoidud

Kalakotletid kohupiimaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini Autor: Rudolf Visnapuu
Selliseid väikesi kotlette ehk bitkiisid võib teha mitmeil moel ning kõik saavad omapärased ja põnevad. Näiteks võib kohupiima asendada toorjuustuga või kotlette ka paneerida. Riivsaia asemel näiteks jahus, munas või peentes kaerahelvestes ja munas.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta sibul, haki peeneks, prae 2‒3 minutit ja jahuta. Lõika kalafilee tükkideks ja lase läbi hakklihamasina. Lisa praetud sibul, kohupiim, till, munad ja peeneks hakitud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga ning sega ühtlaseks massiks. Jaga mass kaheksaks võrdseks osaks ja lõika ka võist kaheksa ühesuurust tükki. Vormi väikesed kotletid ja „peida” iga kotleti sisse tükike võid. Prae pannil kahelt poolt ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa