Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Praetud lest kartuliga

Argitoidud

Praetud lest kartuliga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lesta ostes eelista ikka võimalikult rammusat kala – kala võib isegi olla väike, aga peab olema pontsakas, et ikka liha ka luudelt oleks süüa.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Lest
Nisujahu (paneerimiseks)
Sool
Must pipar
õli (praadimiseks)
KARTULILISAND
4 tk Kartul (väike, keedetud)
1 sl Kappar
0.5 tk Punane sibul
Õli (praadimiseks)
KÜLM KASTE
4 vart Roheline sibul
50 g Maitsestamata jogurt
Sool
Must pipar
Aedtill (hakitud)
1. Puhasta lest ja paneeri mõlemalt poolt soola ning pipraga segatud jahus.
2. Prae pannil keskmisel kuumusel. Kui kala on valmis, keera kuumus maha ja aseta pannile kaas ning jäta kala järelküpsema.
3. Lõika keedetud kartulid väiksemateks viilakateks ja prae õliga kuumutatud pannil.
4. Viiluta punane sibul ja üks rohelise sibula vars ning prae koos kartulitega. Lisa pannile ka kapparid.
5. Kastmeks serveeri rohelisest sibulast, tillist ja maitsestamata jogurtist segatud kaste.

IDEE!
Kes eelistab sooja kastet, siis lesta ja kartulite kõrvale maitseb hästi lihtne sibula-koorekaste.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool