Argitoidud

Suitsulesta-kartulisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Augustikuised suitsulesta söömised tuletavad meelde igat laadi kokkutulekuid. Seekord hakime ja segame hooajalisest saagist kokku ühe imehea salati.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Eemalda kalalt filee ja tee sõrmedega väiksemaks.
2. Haki kurk ja kartulid.
3. Eemalda tomati südamik ja haki viljaliha väiksemaks.
4. Haki roheline sibul.
5. Sega komponendid ja tõsta kaussi.
6. Kastmeks sega kõik komponendid ja vala salatile.

HEA TEADA!
* Kasuta salatis värskelt hapendatud kurki, selle maitse on kergem ja suvisem ega domineeri kala maitse üle.
* Ära salatisse tomati vedelat südamikku lisa, sest see muudab kogu toidu vesiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 19.apr 2014 13:32
Maitsev. Väga palju sõltub lesta kvaliteedist.
1