Argitoidud

Läätsesupp rosmariiniga

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Klassikaline Itaalia supp, mis on maitsestatud seal maal armastatud ürdi – rosmariiniga. Supp maitseb imehea koos küüslaugusaiadega.
Valmistusaeg: 40-60 min

+ 2 tundi läätsede leotamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Pane läätsed 2 tunniks külma vette likku, siis nõruta ja loputa hoolikalt.

2. Kuumuta kastruli põhjas õli, pruunista selles kuubikuteks tükeldatud peekon. Lisa hakitud sibul ja kuumuta veel mõni minut väiksel tulel. Lisa õhukeselt viilutatud sellerivarred ja porgandid, loorberilehed, läätsed ja hakitud rosmariin. Kuumuta 1 minut kõike koos.

3. Lisa puljong ja tomatikonserv koos leemega. Keera tuli väikseks ning hauta rooga kaane all 1 tund või kuni läätsed on pehmed. Eemalda loorberilehed ja viimistle maitset veel soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa