Argitoidud

Metsaseenepasta

Keskmine hinne: 3.34 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Kõige maitsvam on itaaliapärane seenepasta metsaseentega, näiteks kukeseente või puravikega. Kui neid pole, kasuta aga poes müüdavaid šampinjone või austerservikud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta seened, lõika õhukesteks viiludeks ja prae väiksel tulel õlis koos küüslauguga. Lisa vein ja kuumuta 5–6 minutit, kuni alkohol aurustub. Lisa vahukoor ja hauta 3 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Keeda pasta al dente, nõruta ja sega kokku seentega. Hauta rooga tasasel kuumusel veel 3 minutit. Puista üle hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maarjaliisuusimaa 12.juuli 2014 00:56
Homme
1